Er zijn weer nieuwe Traxxas KIT’s beschikbaar, zoals de TRAXXAS TRX-4 sport KIT Crawler TQi XL-5 en de Traxxas Stampede 4X4 KIT incl. body. Een Traxxas KIT is in de basis een rollend chassis zonder de electronica. Een Traxxas KIT is ideaal als je eigen auto een klein ongelukje heeft gehad… of jezelf wil bepalen welke motoren, regelaars etc je wilt gaan gebruiken.

De Traxxas TRX-4 is wellicht 1 van de meest populaire RC auto’s van Traxxas van dit moment. De TRAXXAS TRX-4 sport KIT Crawler TQi XL-5 heeft een expeditie rack met accessoires. Met deze KIT kun je zelf de ultieme crawler samenstellen en bouwen.

Een normale Traxxas TRX-4 is compleet gemonteerd en een Traxxas Kit is letterlijk een doos vol onderdelen en moet jezelf deze helemaal; opbouwen. Groot voordeel hierbij is dat je dan je Crawler door een door leert kennen. Reparaties aan je auto zijn dan een koud kunstje en problemen zul je dan ook sneller vinden.

 

Wat is er inbegrepen in de TRAXXAS TRX-4 sport KIT Crawler:

– Ongemonteerde TRX-4 Sport Kit
– Pre-cut, ongespoten TRX-4 Sport body
– Expeditie Rack met schaalaccessoires
– Full-color stap-voor-stap handleiding

 

Heb je meer iets met monster trucks dan is de Traxxas Stampede 4X4 KIT wellicht iets voor jou. De Traxxas Stampede 4X4 KIT incl. body wordt in onderdelen geleverd met een clear body (zonder electronica) en heeft een hoge bodemvrijheid en lange armophanging.
De Traxxas Stampede 4X4 KIT incl body biedt de vrijheid om zelf je motor, ESC, servo en radiosysteem toe te voegen.

Wat heb je in de regel nodig om een Traxxas KIT compleet te maken:

– Zender
– Ontvanger
– Motor
– Regelaar (ESC)
– Stuurservo
– Accu
– Lader
– Inbussleutels 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm
– Schroevendraaiers
– Lexaan verf (Tamiya PS verf)

Wil je meer weten over de beide TRAXXAS KIT’s: