Spektrum zender kopen?

Spektrum zender kopen? De Spektrum zenders behoren al jaren tot de top en de ondersteuning bij Spektrum producten is super. Spektrum lanceerde in oktober 2004 de nieuwste DSM (Digital Spectrum Modulation Technology) technologie wat voor minder interferentie en zorgt voor een sterker signaal tussen de ontvanger en de Spektrum zender. Sindsdien hebben racers en piloten de Spektrum technologie omarmd. Veel van de Spektrum zenders waren ontworpen voor auto’s en boten etc.

Spektrum DX6

De Spektrum DX6 gaf de piloten eenzelfde locked in gevoel als de Spektrum zenders voor de oppervlakte. De Spektrum DX6 zender was speciaal voor de lucht ontworpen. Nu behoort de Spektrum DX6 tot de meest verkochte 6 kanaals zender voor FPV Racers, Vliegtuigen en Helicopters.  Telemetrie Een van de spannendste kenmerken van de Spektrum 2.4GHz DSM technologie is 2weg datacommunicatie. Dit geeft de racers en piloten de mogelijkheid, middels Spektrum Telemetrie modules motortemperatuur, toeren, accuvoltage etc te monitoren. FPV Droneracen Na een update Speciaal voor het FPV Droneracen en de nieuwe mini ontvangers zoals de SPM4649T met telemetrie en de SPM4648 heeft Spektrum nu ook de weg te hebben gevonden naar de wereld van de FPV Racers. Er komen veel BNF modellen op de markt waarbij vaak gekozen kan worden voor een Spektrum DSMX ontvanger.  Wij zijn officieel dealer van Spektrum!

 

Spektrum DX8e 8 kanaals zender

De Spektrum DX8e 8 kanaals zender is de ultieme zender voor elke piloot met een groeiende vliegtuigvloot. Spektrum DX8e heeft ingebouwde telemetrie en meer. Ondanks dat het maar liefst een 8 kanaals zender betreft is de prijs/kwaliteit verhouding super.

 

 

Spektrum IX12 zender

De Spektrum iX12 12-kanaals DSMX zender is een intelligente zender met Android touchscreen met krachtige functies. Spektrum iX12 12-kanaals DSMX zender is voorzien met 250 intern geheugen plus SD-kaartuitbreiding. De Spektrum IX12 zender was de eerste Spektrum zender die TBS Crossfire volledig ondersteund. De mogelijkheden van de Spektrum iX12 zijn oneindig.

 

1 van de bekendste en beste zender voor je RC auto is wel de Spektrum DX5C. De Spektrum DX5C met SR415 ontvanger heeft een paar fantastische functies, geavanceerde ergonomie, inbegrepen SR415 ontvanger en is budgetvriendelijk geprijsd.

 

Wij zijn een echte Spektrum RC specialist en officieel Spektrum RC dealer.