Traxxas RC auto kopen?

Een Traxxas RC auto kopen? Traxxas is een van de populairste merken. Traxxas RC auto’s zijn robuust en eenvoudig te tunen. Wij zijn een echte Traxxas specialist. Traxxas maakt Ready-to-run RC modellen die direct uit de doos gebruikt kunnen worden. De Traxxas auto’s kenmerken zich door hun robuuste bouw en zeer goede kwaliteit.

Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare autos. Tevens kunt u, met diverse auto onderdelen, uw radiografische Traxxas RC auto helemaal tunen en sneller maken.

Tevens kunt u, met diverse auto onderdelen, uw radiografische Traxxas auto helemaal tunen en sneller maken. Een mooie start kun je al maken met de Traxxas Rustler die vanaf €229,95,- compleet met zender te verkijgen is. Het paradepaardje is wel de machtige Traxxas X-Maxx 4WD 8S.

 

Traxxas Brandstof auto’s

Uiteraard zijn er ook Traxxas Brandstof auto’s zoals de Traxxas Slash Nitro en de Traxxas Jato Nitro echter zijn het merendeel van de verkochte modellen electro. Voordeel hiervan is dat je met een Traxxas electro RC auto overal kunt rijden.

Welke Traxxas auto kiezen?

Traxxas biedt de keuze tussen verschillende electro motoren, brushed en brushless. Zo zijn er buggy’s en trucks. De laatste categorie is dan nog weer op te delen in monster trucks en short course trucks. Alle met hun eigen unieke eigenschappen die vooral tot uiting komen in de wegligging. Welk terrein je ook voor ogen hebt, zo is er altijd een Traxxas RC auto die aan jouw wensen voldoet.

Wij hebben een speciale pagina met diverse RC auto’s die goed zijn om de hobby mee te beginnen. Deze liggen qua prijs zo rond de €150. 1 auto hebben wij niet opgenomen en die had er wel kunnen bijstaan, de Traxxas Bandit. De Traxxas Bandit is net iets duurder maar dan heb je wel een heuse Traxxas!

 

 

Waarom een Traxxas auto?

* Je kunt je Traxxas auto middels tuning parts helemaal aanpassen en uitbouwen.
* Traxxas onderdelen zijn makkelijk en snel te leveren. De onderdelen van de diverse Traxxas auto’s kunt u vinden bij het desbetreffende Traxxas model.
* Wij leveren vrijwel alles uit voorraad
* Wij zijn gespecialiseerd in Traxxas
* Een Traxxas RC auto wordt gratis thuis bezorgd