Traxxas winkel

In onze Traxxas winkel willen wij net zoals in onze fysieke winkel, ruim aandacht schenken aan Traxxas. In de Traxxas winkel laten wij niet enkel onze Traxxas artikelen zien maar houden wij u ook op de hoogte van de nieuwste Traxxas ontwikkelingen, leuke Traxxas video’s etc.

Traxxas, is een van de populairste RC merken bij de auto’s. Traxxas RC auto’s zijn robuust en eenvoudig te tunen. Wij zijn een echte Traxxas specialist. Traxxas maakt Ready-to-run RC modellen die direct uit de doos gebruikt kunnen worden. De Traxxas auto’s kenmerken zich door hun robuuste bouw en zeer goede kwaliteit. Sinds enige tijd zijn er ook Traxxas Kit’s beschikbaar. Lees er hier meer over.

Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare autos. Tevens kunt u, met diverse auto onderdelen, uw radiografische Traxxas RC auto helemaal tunen en sneller maken.

Een mooie start kun je al maken met de Traxxas Rustler die vanaf €229,95,- compleet met zender te verkijgen is. Het paradepaardje is wel de machtige Traxxas X-Maxx 4WD 8S.

Wij zijn uiteraard niet de enige Traxxas dealer maar wel 1 van de weinigen die over een eigen serviceafdeling beschikken en zijn dan ook in staat om je snel te helpen met reparaties.

Kortom, heb je vragen of hulp nodig, dan zien wij je graag tegemoet in onze Traxxas winkel. Uiteraard kun je de vragen ook per e-mailWhatsapp en telefoon stellen.

Wij zullen er alles aan doen om je verder te helpen; “wij gaan daar verder waar anderen ophouden”!
Bekijk ook onze beoordelingen!!

 

Nieuwste Traxxas auto’s

 

Traxxas nieuws

 

Traxxas video’s

 

Meest verkochte Traxxas auto’s

 

Traxxas winkel

 

Bezoek onze Traxxas winkel in Enschede. Uiteraard kun je de vragen ook per email, Whatsapp en telefoon stellen. In onze Traxxas winkel hebben wij een ruime voorraad Traxxas auto’s en Traxxas onderdelen. Onze openingstijden kunt u hier vinden.

Wij staan bekend om onze uitgebreide service en expertise op RC gebied.
Bekijk ook onze beoordelingen!!

Wij gaan daar verder waar anderen ophouden”!

Maak je Slash sneller

 

Meest verkochte tuning parts

 

Meest verkochte onderdelen

 

Alle Traxxas onderdelen zijn te vinden bij de specifieke auto’s. Ook is er hier een totaaloverzicht van alle Traxxas onderdelen per auto.

Alle Traxxas auto’s