Yuneec is met zijn quadcopters wel het meest vernieuwende merk op het gebied van quadcopters en camera drones.De Yuneec Typhoon H is het modernste beschikbare foto- en videoplatform voor luchtopnames van dit compacte formaat. Het design is gebaseerd op de feedback van klanten en maakt korte metten met de beperkingen van de quadrocopters van tot dusver. De Yuneec Typhoon H biedt betaalbare professionele functies die tot dusver uitsluitend te vinden waren in het premiumsegment.

Yuneec Typhoon H

De Yuneec Typhoon H met Intel® RealSense™ herkent obstakels en kan ze automatisch omzeilen. Zo kun je onbelemmerd nieuwe werelden ontdekken en je creativiteit de vrije loop laten. In de Follow Me-modus filmt de Yuneec Typhoon H RealSense in alle richtingen waardoor botsingen met obstakels vermeden worden. De Intel® RealSense™ R200 camera met een module met Intel® Atom™ besturing maakt 3D-modellen van de omgeving. Zo kun jij je volledig concentreren op je doel en hoef je je geen zorgen te maken om botsingen. De vliegtijd van de Yuneec Typhoon H Hexacopter bedraagt ca. 25 minuten als er tegelijkertijd gefilmd wordt met de CGO3+ camera met 4K-resolutie (UHD).

 

Het grondstation ST16 met Android besturingssysteem is voorzien van een 7” touchscreen waarop je de livebeelden van de vlucht kunt zien in een HD-resolutie van 720 pixel en biedt diverse autonome vliegmodi.   De Yuneec Typhoon 4K is het systeem met de beste prijs-kwaliteitsverhouding bestaat uit een Android-besturing met touchscreen. Hiermee maak je in een handomdraai adembenemende 4K opnames zonder extra mobiel apparaat. De Typhoon Q500 4K Quadcopter biedt bovendien de mogelijkheid video’s in tijdloop te maken van 1.080 pixels/120 beelden per seconde. Dankzij de vele mogelijkheden voor handmatige instellingen kun je je creativiteit botvieren. Met de bijgeleverde SteadyGrip™ kun je ook perfecte gestabiliseerde opnames maken op de grond.

Yuneec H520 Hexacopter

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Yuneec de Yuneec H520 Hexacopter gelanceerd. De Yuneec H520 Hexacopter kan worden uitgerust met een warmtebeeld camera of een camera meer zeer hoge resolutie. De Yuneec H520 Hexacopter is ontwikkeld voor inspectie-vluchten. De zesmotorige opstelling maakt het toestel stabiel en betrouwbaar. De grote brandpuntafstand maakt het mogelijk om gedetailleerde inspectieopnames te maken op veilige afstand van de objecten. De 4K/2K/HD video’s en 20MP foto’s kunnen dan direct op de ST16S controller worden bekeken en beoordeeld.

 

YUNEEC MANTIS Q

YUNEEC MANTIS Q is klein opvouwbaar voor elk groot of klein avontuur. YUNEEC MANTIS Q kan door zijn efficiente energie syeem tot wel 33 min in de lucht blijven en je voorzien van prachtige foto’s of 4k video’s. Gezichtsherkenning en “instant sharing” van de YUNEEC MANTIS Q
Je kunt de opgenomen foto’s en video’s gelijk via de app delen via je social media zodat je vrienden kunnen zien met welke avonturen je bezig bent. Lach naar de camera en deze zal van je glimlach een foto maken zo gauw deze je ziet lachen (tot wel 4m afstand).